"Kuala Lompooo"

Ingen av oss visste at et forslag fra Leif tidlig i mai skulle bli en realitet. Etter 6 mnd med hard jobbing, reiseplanlegging, sprøytenarkomani (vaksiner) og visumstress er vi nå i rute. Alle var klare kvelden før avreise, trodde vi – men da Tor-Inge kom til Alex i 22.00 tiden hadde han ikke startet å pakke. Et par timer senere klarte Alex og Tor-Inge å komme seg til Leif. Alle var litt preget etter å ha tatt farvel med alle sine kjente og kjære.

Turen startet 18. Januar fra Sandefjord Lufthavn med Ryanairs ”comfort pluss” (dvs. 90 graders seterygg og eksklusiv beinplass på 15x15 cm). Til Stansted kom vi i 11-tiden lokaltid, kun 13 timer før neste avgang til Kuala Lumpur, Malaysia. Til og med David kom seg med på turen, etter litt ”kluss” med passet. Mer om dette senere… Været var overraskende bra, ingen snø og glatte – Vi så en som gikk i shorts! Dermed benyttet vi sjansen til å ta en tur innom London Town. Etter mye diskusjon om hva vi skulle fylle de tomme magene med, endte valget på KFC. Her klarte vi å bestille en god amerikansk porsjon, det vil si mat nok til åtte. Vi klarte sånn ca. å spise halvparten.



Nå har vi hatt vår første kveld i Kuala Lumpur. Vi kom frem litt sent, men rakk likevel en tur til byen for å få oss litt mat. Planen var å stikke til Chinatown, men da satte taxisjåføren ned foten og sa;” If you’re looking for he-shes, AIDS and herpes, that’s the place”. Valget var enkelt, han kjørte oss til et hyggelig sted. Her nøt vi gode porsjoner kinamat(det er veldig mange kinesiske immigranter i Malaysia) og en god 0,7 med Tiger Beer. I skrivende stund sitter vi på hotellet. Ganske klare for noen timer på øyet nå! Håper dere nyter kulda der hjemme. Her var det ganske kaldt, kun 28 grader kl.01.00.



Hilsen gutta!

21 kommentarer:

Anonym sa...

Så gøy å høre fra dere så fort... bra dere har kommet dere dit dere skal :p og tor inge, herreli!! Bedre sent enn aldri med pakkinga;p
kos dere videre, gleder meg til å følge med på bloggen.. måtte le med en gang jeg begynte å lese. hehe. fint bilde også=)
Klem Janne

Anonym sa...

Gud som jeg misunner dere gutta!
awesome med blogg, vil følge dere tett på liss ^^

Vetle

Anonym sa...

Så hærlig at dere er kommet igang med bloggen alt! Det er jeg veldig glad for! Og godt å høre at dere kom vel frem og at det er noen snille drosje folk som styrer dere i riktig rettning!
Kos dere en hel masse! Ser fram til å følge med dere på reisen!
Klem- Karen

Anonym sa...

Hey hey hey :D
kult at dere er saa flinke t aa holde oss misunnelige oppdatert!
gleder mae te aa hoere om resten :P
e har regnskap eksamen imorra saa tenk paa meg og nyt turen deres ekstra haha love to all fra London Xx

Anonym sa...

SO FAR SO GOOD. Glad taxisjåføren var så snill med dere, han så vel at dere så ordentlige ut, fortsett med det. Og glad dere hørte på han. Kos dere masse. Klem til dere alle (Mamma til Alex)

Christian Kleivene sa...

Chill :) fikk lyst på KFC nå ass :) Fett at dere kom i gang så fort med bloggen, oppstartsiden min (haha).

Anonym sa...

Ville bare spørre deg Tor Inge, var maten din god på flyet? :)

Davids pappa sa...

Hei godt å se dere koser dere! Her snør det i dag, så det varmer vel å høre... Vi vil følge med på bloggen, kult det. Jeg har notert meg at du ikke har bedt om mer penger enda David, så da holder vel budsjettet noen dager til..ha. Skal holde deg informert så fort jeg hører mer om passet.

Davids mamma sa...

Takk Gud for ærlige taxisjåfører og kloke gutter! Gøy å høre fra dere - flotte bilder også, ser lang vei at dere koser dere. Klem fra meg til alle sammen!

Anonym sa...

Heihei!! Så godt dere er i farta!:D Godt David kom seg med på flyet han også etter alt styret;) Gleder meg til å følge med på bloggen!:D

Kos dere masse, klem fra Ine

Anonym sa...

Tor Inges nesten-farmortante ønsker dere en kjempetur. Godt å se at dere hører på kjentsfolk, taxisjåfører o.l. Nyt denne Once in a life time opplevelsen. Jeg får nøye meg med å følge med på sidelinja-

Anonym sa...

er det gøy?! er det god mat? er det fint på hotellet???
er misunnelig!
hilsen tor inges lille bror:)

Anonym sa...

Så flott å se dere på bloggen! Klemmer til dere alle fra Tor-Inges mamma

Tante Hanne sa...

Hei, gutta på tur, og spesielt til deg, David!
Så fint for gamle tanter å kunne sitte hjemme og følge dere i den store verden gjennom bloggen! Det høres ut som en drømmereise, og jeg gleder meg til å følge med videre. Ikke så lite misunnelig heller...
God tur videre!

Tante Hanne

Christina H sa...

Kjempe knall, vi havner i bangkok 2. feb og da begynner våres tur, gleder meg sykt. Men en ting, vaksinerte dere dere for svineinfluensa'en?

Christina

Leif Erik sa...

Takk, for mange hyggelige kommentarer. Det kommer nok et nytt innlegg i løpet av uken :)

Til Christian: Ja bror, KFC var veldig etterlengtet og digg. Blir nok ikke siste gang vi spiser det på turen. Spiste fritert banan i dag. Damn, det var godt!

Til Christina H: Svineinfluensavaksinen er jo frivillig, men vi valgte å ta den. Har ikke lyst å risikere å få svineinfluensa. Kvaliteten på helsevesen er variert og det er jo nok av andre ting å bli syk av vil jeg tro:p. Koster ikke mer enn 100-200, så vi følte det var verdt det. Om dere har tatt de vaksinene som er blitt anbefalt(slik vi gjorde) tror jeg det er safe!

Hvordan ser reiseruten deres ut da?

Vi holder bare så vidt på å bli varme i trøya nå. Alt er veldig annerledes. For øyeblikket bor vi på et hotell midt i Little India. Konge atmosfære og god mat:) Fra moskeen like ved hører vi bønnerop 5 ganger om dagen. Regner med vi blir våknet i seks-tiden i morgen, haha.

Hilsen Leif Erik

Christina H sa...

Vi ankommer Bangkok 03.02.10 og har tenkt til å reise rundt i thailand rundt om 1 mnd. Da går visum ut :p

Så skal vi opp mot Laos og da er vi der i ca to uker. Etter dette går turen tilbake til Thailand for å så reise til Indonesia/Malaysia.
Så skal vi ta et fly fra Kualalumpur 01.05.10 til Dehli og så har vi fly hjem igjen 01.06.10 fra Mumbai ^^

Vi har ikke planlagt så veldig masse fordi vi helst vil ta dette på sparket med innlandsreiser og kultur ^^

Anonym sa...

Hei gutter!!
Tenker masse på dere! Fint bilde av dere<3
Tenker det er digg med varmen, her snør det bare enda mer.. :(
Vær forsiktige og kos dere, husk å ta masse bilder!!!
Hva er Skype-nummeret?


Store klemmer fra JIMBO&SYNNØVE

Leif Erik sa...

Hyggelig å høre fra folk! Har litt dårlig tid for øyeblikket, da vi skal til flyplassen snart for å komme oss til Langkawi. Der blir det beach og chilling.

Skypen vi bruker er; tor_inge_flaa@hotmail.com

Snakkes!

Anonym sa...

Hei Leif,gøy og se at dere er kommet avgårde på tur nå.Ser ut som dere har det bra ja.Pass på hverander og kos dere videre,hilsen Nina som jobber og sliter i kaoset på Fargerike før ny butikkåpning i feb.

Anonym sa...

Hei skal dere ikke legge ut det med bading med elefantene.
Det hadde vært gøy og sett.
Og ja håper dere har det fint

mvh Astrid

Legg inn en kommentar